Fotografie 

 

 

Doel

Van een foto een waardevolle herinnering maken

Aanbod

Prachtige herinnering op stilstaand beeld

Stijl

Warm, kleurrijk & puur

Wat kun je verwachten?

Voor de fotoshoot

Bij het boeken van een fotoshoot. Krijg je het nodige informatie om alles uit de fotoshoot te halen. Je kunt keuze maken uit een aantal pakketen, deze kun je op deze website vinden onder het kopje " pakketen". Wanneer je via de website een fotoshoot boekt, kun je zelf aangeven welke locatie jullie voor ogen hebben. Ik geef jullie passend kleding advies afgestemd op de locatie waar we gaan fotograferen. Mocht je via sociale media contact opnemen, kun je binnen 24 uur reactie verwachten. Ik neem contact met jullie op om een datum & tijdblok te plannen. 

Via de mail krijgen jullie een brochure toegestuurd met overige informatie. 

Tijdens de fotoshoot

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie. Afhankelijk van de locatie deel ik met jullie de mogelijkheden en zoeken we samen naar de mooiste plekjes. Inmiddels fotografeer ik veel bij natuurgebieden. Dit zijn prachtige locaties die het gehele jaar perfect zijn voor de foto's. Hierdoor weet ik de fijne en mooie plekjes voor jullie fotoshoot. Tijdens de fotoshoot geef ik kleine opdrachtjes waardoor er spontane foto's ontstaan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere locaties. 

Na de fotoshoot  

Binnen 1 week ontvangen jullie een selectie bestand van de gemaakte foto's. Hieruit kunnen jullie een keuze maken welke foto's jullie graag willen houden. Deze selectie wordt online verstuurd in een galerij. Deze galerij kan alleen jij & ik inzien doormiddel van een code. Als je op het hartje klikt bij de foto's wordt hij automatische een favoriete keuze. Vind je alle foto's mooi maar heb je een beperkt pakket gekozen?

Laat het mij weten, dan zal ik het tarief aanpassen. Ook is het mogelijk om een album te laten maken.

Bij vragen en onduidelijkheden stuur een berichtje.

( Foto's kun je tegenwoordig op allerlei materialen laten afdrukken, het is mogelijk om dit via mij te regelen. Denk hierbij aan canvasdoeken, fotoboeken etc.) 

 

Ik vind feedback altijd prettig om te ontvangen dus laat na die tijd vooral even weten wat je ervan vindt. 

Dit kan persoonlijk, via de website of sociale media. 

 

Mijn resultaten kun je vinden o.a op mijn Facebook en Instagram. 

j.p.flikkemafotografie / @jp.flikkema